CPGP / Album
Välkommen till mitt fotoalbum!

Albumet består av två ramar.

I varje ram finns en sökväg, som visar var i hierarkin du befinner dig (Album > År > Månad > Dag). Den består också av klickbara länkar, så att du enkelt kan förflytta dig.

Enklast navigerar man genom bilderna, genom att först välja önskad dag, och sedan klicka på pilknapparna överst på skärmen.

Letar man efter en viss bild, kan det vara praktiskt, att istället klicka på datumet i den övre sökvägen. Man får då fram indexet även i den övre ramen.

När man hittat den bild man vill se, klickar man på miniatyren. Bilden visas då i den övre ramen. Om man vill se bilden i den ursprungliga upplösningen, klickar man på den stora bilden i den övre ramen. Originalfilen öppnas då i ett nytt fönster.

Det finns även ett index över blommor, som du i förekommande fall kan nå om en bild är kopplad till indexet. Det ser du om texten Fler bilder på: visas. Om du klickar på den länken, kommer du till en sida med alla bilder på aktuell blomma!

Best Photography Sites

Free SEO friendly Photography Directory
Get what your photography websites deserves - a powerful link from a photographer friendly photography directory. ABSOLUTE NO sneeky "no follow", "redirects" or "hit counters" used!

 

All album pages in one page